Sådan undgår du at dine blogindlæg bliver ikke-kategoriseret

Sådan undgår du at dine blogindlæg bliver ikke-kategoriseret

Når du opretter nye blogposts i WordPress skal de altid have en kategori. WordPress kan ikke lide uorden, men meget gerne bokse og kasser. Derfor bliver alle blogindlæg automatisk kategoriseret som ”ikke-kategoriseret” eller “Uncategorized” på engelsk (og ja, nogen burde forklare søde WordPress ironien i det).

Det kan hurtigt ske at du får skrevet et blogindlæg, husker billedet, sørger for din SEO … Og så glemmer alt om kategorien. Derfor er et rigtig godt tip at ændre ”ikke kategoriseret” titlen, til noget lidt mere fornuftigt. På den måde er det ikke helt så galt, hvis du glemmer det. Det kan for eksempel være ”Andet”, ”Diverse” eller lign. mere brugbare kategorier, der ikke får indholdet til at virke som et overskudslager af dårlige ideer.

Sådan undgår du at dine blogindlæg bliver ikke-kategoriseret

Sådan bliver du ”ikke-kategoriseret” rigtigt

Det er faktisk meget simpelt. Den nemmeste måde at komme problemet til livs på, er ved slet og ret at ændre navnet på kategorien. Det gør du under Posts – Categories. Her finder du “Uncategorized” og klikker ”Edit”. Ændr navnet på kategorien og gem. Vupti.

P.S. Har du allerede indlæg i kategorien, vil disse automatisk få tilgivet den nye kategorititel og forblive i kategorien. Der sker ikke noget med dine indlæg, så du kan trygt ændre det, selvom du måske allerede har flere indlæg der er røget deri. Og dem kan du jo så evt. gennemgå bagefter, for at se om de ville høre bedre hjemme, et andet sted.

Katja Berger
Katja Berger

Jeg hedder Katja, og det er mig, du vil møde, når du henvender dig til The Book Pit. Jeg er en par-og-trediveårig forfatter, freelancer og foredragsholder. Jeg hjælper forfattere med at udleve bogdrømmen, fra at skrive de første vanskelige ord til at blive booket på bogmesser og se bogsalget stige.

Find me on: Web | Instagram | Facebook