The Book Pit

The Book Pit er din hjælpende hånd inden for forfatterverdenen. Jeg fokuserer på at give dit forfatter-jeg de bedste muligheder for at udvikle sig både alene og sammen med kollegaer, samt etablere og benytte det fællesskab, der kan opstå mellem forfatter og læser.

Ideen med The Book Pit er at skabe et fælles mødepunkt med plads til alle, uanset genre og udgivelsesmetode. Et sted hvor du kan få adgang til værktøjer til at udvikle dit skriveri, til at markedsføre dig, samt få hjælp til at skabe et fællesskab med både kollegaer og læsere. Som forfatter ligger du hele dit hjerte i din bog. Dernæst skal den overdrages til professionelle hænder, der hjælper dig med at stramme den op. Men selv derefter betyder det ikke, at succesen er i mål. Det kræver også en indsats at sælge din bog, og som forfatter er online markedsføring ofte dit første møde med potentielle læsere.

Det får du hos The Book Pit

Jeg har arbejdet med salg og markedsføring i mere end 12 år – faktisk lige så længe, som jeg har arbejdet med bøger. I dag arbejder jeg som freelance redaktør for forskellige forlag, samt som uvillig marketingrådgiver for forfattere og mikroforlag. Min opgave er at hjælpe mine klienter med at se værdien af egen markedsføring. Det gør jeg, fordi jeg kan se, hvor langt det enkelte individ kan nå med meget lidt. Jeg er desuden stor fortaler for mikroinfluencer-begrebet, der betyder, at succes ikke udelukkende kan gøres op i antal følgere eller likes, men i statistikker og målinger, der viser lige præcis din succes i forhold til din målgruppe. Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at sørge for, at der kan opstå et smukt venskab mellem dig og dine læsere. Ikke et venskab, der ligner alle andres. Ikke et venskab, der koster dig en årsløn og samtidig kræver, at du siger dit arbejde op for at arbejde fuldtid med din markedsføring. Nej, jeg hjælper dig med at danne et venskab, som du føler dig tilpas i og fortrolig med.

Vil du også brænde igennem med din bogdrøm? Så vil jeg elske at tage et uforpligtende møde med dig. Jeg har kontor i København og byder gerne på en kop kaffe – eller vi kan snakke over e-mail/telefon.

Det er mig du snakker med

Jeg hedder Katja, og det er mig, du vil møde, når du henvender dig til The Book Pit. Jeg er en par-og-trediveårig forfatter, freelancer og foredragsholder. Jeg hjælper forfattere med at udleve bogdrømmen, fra at skrive de første vanskelige ord til at blive booket på bogmesser og se bogsalget stige.

Jeg …

  • Elsker chokolade, blomster og kage.
  • Er kæreste med forfatterkollega, Thomas Arnt.
  • Er slave for 1 hunkat på diva-level 1000.
  • Har pt udgivet 4 fantasyromaner, 1 realistisk ungdomsroman og 6 letlæsningsbøger.
  • Holder foredrag om forfatterlivet og mobning og selvskade.
  • Lever af min passion for at skrive og sælge digitalt.

Jeg er oprindeligt udlært boghandler, men tog efter nogle år skridtet videre og videreuddannede mig i salg og marketing. Ret hurtigt specialiserede jeg mig i digital marketing og kommunikation, og det er dét, jeg har lavet siden. Ud over at skrive bøger og drive The Book Pit er jeg også freelancer på flere forlag og for mindre virksomheder og selvstændige.