3 WordPress plugins til at skabe overblik

3 WordPress plugins til at skabe overblik

Sidste gang handlede det om 3 WordPress plugins der hjalp dig med at spare tid på det kedelige arbejde, og give dig mere tid til alt det sjove i livet. I dag skal det handle om tre andre plugins, som hjælper dig med at skabe overblik og orden i din hjemmeside og den eventuelle blog.

3 WordPress plugins til at skabe overblik

Editorial calendar

Editorial calendar er et plugin der opretter en kalender i dit WordPress backend (dér hvor du kun logger ind), som viser dine blogindlæg, både udgivne og planlagte. Men det stopper ikke der, for du kan også kreere nye blogposts direkte fra kalenderen, fastsætte deres udgivelsesdato og udgivelsestidspunkt og flytte dem rundt som det passer dig.
Flytter du et indlæg fra mandag til torsdag, så opdaterer den også tidspunktet i selve indlægget, og du skal dermed ikke ind og rette yderligere. Omvendt kan du også rette direkte i indlægget, og så vil disse rettelser blive vist i kalenderen med det samme.

Enhanced media library

Dette plugin er primært relevant for de, der har mange billeder på deres hjemmeside. Men så er det til gengæld også smart i en grad, så man bagefter tænker ”hvordan levede jeg uden?”
Enhanced media library lader dig arrangere dine medier (billeder, videoer og filer) i kategorier og efter tags. Efterfølgende vil du kunne søge efter disse tags eller kategorier, og slippe for at skulle bladre +700 billeder igennem, for at finde dét af din hundehvalp, der nu er blevet stor, og skal have et før og efter indlæg på din hjemmeside. For webshops og lign. er det også genialt, fordi man kan sortere billeder i varekategorier med mere.

Organize series

Dette plugin fandt jeg faktisk først for nylig, da jeg bestemte mig for, at nu var det på tide at gå lidt i dybden med den funktion, og finde en nemmere måde at håndtere serier på. Vupti, kom Organize series frem, og jeg er på rekordtid blevet ret glad for det.
Det er nemt og brugervenligt, og lader dig arrangere blogindlæg som korte eller længere serier, der viser hvilke indlæg der hører sammen. Du får endda en særskilt arkivside til blogserien, således at de indlæg der hører sammen i en serie, vises i et separat arkiv. Når jeg lige har lidt flere indlæg klar, bliver denne funktion integreret her på bloggen, så du nemt kan finde serie-indlæggene og følge med fra start til slut.

Katja Berger
Katja Berger

Jeg hedder Katja, og det er mig, du vil møde, når du henvender dig til The Book Pit. Jeg er en par-og-trediveårig forfatter, freelancer og foredragsholder. Jeg hjælper forfattere med at udleve bogdrømmen, fra at skrive de første vanskelige ord til at blive booket på bogmesser og se bogsalget stige.

Find me on: Web | Instagram | Facebook