3 WordPress plugins der gavner dine besøgende

3 Wordpress plugins der gavner dine besøgende

Der er masser af WordPress plugins, der hjælper dig og gør din hverdag med din blog eller hjemmeside nemmere. Men der findes også en del plugins som hjælper dine besøgende, og det er disse, det skal handle om i dag. Her får du to fede plug-ins der gavner dine besøgende og ét der gavner både dig og dine besøgende.

3 WordPress plugins der gavner dine besøgende

Show off upcoming posts

Show off upcoming posts lader dig lave en liste med fremtidige blogindlæg i en widget. Mange vil måske tænke, at det virker tåbeligt, men lad os nu lige være ærlige: Ser du ikke trailers og læser teasers til film og bøger? Hvorfor ikke gøre det samme med et blogindlæg?
Du kan gøre reklame for et indlæg, du ved kommer for eksempel i næste uge, og måske endda få lidt flere følgere på den måde, fordi de vil huske at se indlægget og derfor tilmelder sig dit nyhedsbrev/din feed/bloglovin etc.

Comment luv

I starten syntes jeg at dette plugin virkede ret nytteløst og ligegyldigt, men det har vist sig at besøgende på min gamle blog (og andre steder jeg har set det) er ret glad for det. Derfor kommer det også med på listen, for selvom det er dejligt at spare tid og energi selv, så er det lige så godt at glæde sine besøgende.
Comment luv arbejder sammen med kommentarsystemet på din hjemmeside, så når en læser efterlader et link til sin egen hjemmeside, viser Comment luv automatisk det nyeste indlæg der er skrevet på den side.
Pluginnet fås i både en gratis og betalt udgave, og for langt de fleste vil den gratis version være mere end fint.

Flare

Okay, dette plugin er måske lidt til både dig og dine besøgende. Ikke desto mindre er det et plugin der lader dig lave en række pæne ikoner til dine sociale medier. Flare er allerede opdateret med de mest brugte sociale medier, og opdateres jævnligt for flere tilføjelser og rettelser. Det er let at arrangere dem som du ønsker, og du kan vælge til og fra, hvor ikonerne skal vises.
Du bør altid huske at dele dine sociale medier med dine læsere. Det er en fantastisk måde at få nye følgere på rundt omkring, samtidig med at en bred markedsføring af din blog på de forskellige medier, også giver dig flere læsere den anden vej rundt.

Katja Berger
Katja Berger

Jeg hedder Katja, og det er mig, du vil møde, når du henvender dig til The Book Pit. Jeg er en par-og-trediveårig forfatter, freelancer og foredragsholder. Jeg hjælper forfattere med at udleve bogdrømmen, fra at skrive de første vanskelige ord til at blive booket på bogmesser og se bogsalget stige.

Find me on: Web | Instagram | Facebook