3 Instagram apps, der er værd at downloade

3 Instagram apps, der er værd at downloade

Selvom Instagram er et hyggeligt medie, så lad os bare være ærlige. De færreste af os, har tid til at bruge timer på et Instagrambillede, og det er derfor vigtigt, at det er nemt at slå et billede op direkte fra mobilen, uden at det tager en krig.

3 apps der sparer dig tid på Instagram

I dag tipper jeg dig til 3 fede apps til Instagram. Et redigeringsprogram, et planlægningsværktøj og en hjælpende hånd til dine stories. Så er du godt dækket ind til de tre vigtigste områder af din Instagram-markedsføring.

Instagram apps - vsco

VSCO

VSCO er fantastisk til at redigere dine billeder, og appen er tilmed meget brugervenlig. Du kan for eksempel gøre dine billeder lysere og skarpere, ændre hudtone, beskære og vælge blandt forskellige filtre. VSCO findes til både Android og Iphone, og koster omkring 165 kr. om året.

Planoly

Planoly er et fantastisk planlægningsredskab, når du skal forvandle din Instagramprofil til et smukt magasin. Med Planoly kan du indsætte de næste billeder, du ønsker at bruge uden at poste dem. På den måde kan du lege med rækkefølgen af dine billeder og nemt planlægge det bedste look. Planoly fås til Android og Iphone, i en gratis udgave, med begrænsninger.

Unfold

Unfold er som udgangspunkt gratis og tilbyder flere gratis skabeloner, som du kan bruge til at lave smukke stories. Du kan dog også tilkøbe nye design.

Katja Berger
Katja Berger

Jeg hedder Katja, og det er mig, du vil møde, når du henvender dig til The Book Pit. Jeg er en par-og-trediveårig forfatter, freelancer og foredragsholder. Jeg hjælper forfattere med at udleve bogdrømmen, fra at skrive de første vanskelige ord til at blive booket på bogmesser og se bogsalget stige.

Find me on: Web | Instagram | Facebook